Η MARMODOM

H MARMODOM, εργοστάσιο παραγωγής ετοίμων κονιαμάτων ιδρύθηκε το 2002 και ανήκει στον όμιλο ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «EAGLE S.A.» (www.eagle-sa.gr), που δραστηριοποιείται στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων και γρανιτών, στην επεξεργασία ξυλείας, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς και συνεργείου μηχανημάτων & οχημάτων στην περιοχή της Δράμας, Ελλάδα.
Η MARMODOM εκμεταλλευόμενη σαν πρώτη ύλη την λευκή μαρμαρόσκονη, που προκύπτει από την θραύση μικρότερων όγκων μαρμάρου, από τα πάλλευκα λατομεία στην βόρεια Ελλάδα, παράγει σταθερά υψηλή ποιότητα στον τομέα της δόμησης παρέχοντας έτοιμα κονιάματα, όπως σοβάδες, κόλλες πλακιδίων, στεγανωτικά και υγρά/πρόσμικτα σε συνεχώς αυξανόμενη γκάμα τουλάχιστον 70 προϊόντων.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Η κατασκευή ενός κτιρίου αντιπροσωπεύει την μονιμότητα στον χρόνο, αλλά και την στέγη μιας ζωής. Με σεβασμό στην επένδυση σας και στις προσωπικές ανάγκες του καθενός η εταιρεία MARMODOM παρέχει δομικά κονιάματα σταθερής ποιότητας, που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, διασφαλίζει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για την κατασκευή σας. Στο κέντρο της προσοχής μας βρίσκεται πάντα ο πελάτης και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του. Στόχος μας είναι να επιτυγχάνουμε την συνεχή βελτίωση της αγοραστικής αλυσίδας εκπαιδεύοντας το ανθρώπινο δυναμικό μας σε όλα τα τμήματα, αλλά και η αναζήτηση λύσεων που θα διευκολύνουν τον πελάτη μας στον τομέα της δόμησης. Μέσω της μονάδας έτοιμων κονιαμάτων μας καταφέρνουμε να εισάγουμε νέα τεχνολογία στην Ελλάδα στον τομέα της δόμησης. Δείχνουμε στους ανθρώπους που εργάζονται στον οικοδομικό τομέα πώς να κάνουν την δουλειά τους πιο εύκολη αλλά και πιο ελκυστική για τους νέους εργαζομένους, παρέχοντας καινοτομίες, λύσεις και σεμινάρια.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

 • Στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας
 • Στην αποτελεσματική διακίνηση τους αλλά κυρίως
 • Στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, παρέχοντας λύσεις τόσο στην γραμμή παραγωγής όσο και στα εργοτάξια
 • Στην τεχνική εξυπηρέτηση, παρέχοντας τεχνολογική υποστήριξη και εξειδικευμένες ανά περίπτωση λύσεις
 • Στην συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας, όντας στο πλευρό τους οποιαδήποτε στιγμή μας χρειάζονται!

Η εταιρεία μας και όλοι οι εργαζόμενοι της σας ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και 16 χρόνια!

ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η μονάδα παραγωγής ετοίμων κονιαμάτων MARMODOM αποτελείται από:

 • Την μονάδα θραύσης πρώτης ύλης, συστοιχία σπαστήρων δυναμικότητας 150 τόνων/ώρα
 • Το πλήρες αυτοματοποιημένο εργοστάσιο γερμανικής τεχνογνωσίας, δυναμικότητας παραγωγής 45 τόνων/ώρα
 • Πλήρες εξοπλισμένο χημείο με την ευθύνη της συνεχής έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων μας
 • Ειδικά οχήματα για την μεταφορά του χύμα υλικού
 • Silo που μεταφέρονται και ανεφοδιάζονται επί τόπου στα εργοτάξια
 • Διάφορα σύγχρονα μηχανήματα ανάμιξης σοβάδων

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Χρησιμοποιώντας την πρώτης ποιότητας λευκή μαρμαρόσκονη σε εξειδικευμένες κοκκομετρίες και προσθέτοντας πρωτοποριακά χημικά υψηλών προδιαγραφών η MARMODOM έχει καταφέρει να διακρίνεται για τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της στην αγορά. Πάντα αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πελατών της η MARMODOM δίνει με καινοτομίες και λύσεις το δυναμικό της παρόν στην ελληνική αλλά και σε παγκόσμιες αγορές, όπως την Ευρώπη, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Άπω Ανατολή, Ασία, Βόρεια Αφρική, τις χώρες Αραβικής χερσονήσου κτλ. Αναζητούμε συνεχώς παγκοσμίως εποικοδομητικές συνεργασίες με κατασκευαστές, συνεργεία και καταστήματα, που επιθυμούν να αναδείξουν το έργο τους μέσω της ποιότητας των προϊόντων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *