Σεμινάριο ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ MARMOFINISH & ενημέρωση EASYROLL – Θεσσαλονίκη

Νοέμβριος 2017

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο ορθολογικής εφαρμογής ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ MARMOFINISH, καθώς και η ενημέρωση για τον σοβά EASYROLL, που εφαρμόζεται απλά με ρολό βαψίματος στις εγκαταστάσεις του συνεργάτη LEON M.ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ στην Θεσσαλονίκη.

Έργο εξωτερικής θερμομόνωσης BIOPANOPLY – Ηράκλειο Κρήτης

Έργα με υλικά MARMODOM

Ηράκλειο Κρήτης – Σεπτέμβριος 2018

Μέσω της συνεργασίας μας με τα οικοδομικά υλικά ΠΕΤΡΑΚΗ, η marmodom προμηθεύει υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης BIOPANOPLY (όπως κόλλα επικόλλησης θερμομονωτικών πλακών & υαλοπλέγματος FL 100 ST BIOPANOPLY, έγχρωμο σοβά τελικής στρώσης BIOPLASTER & MARMOPLASTER MOSAIC), καθώς και κόλλες πλακιδίων MARMOFIX 500 σε έργο ανακατασκευής παλιού γνωστού κτιρίου της περιοχής Του Ηρακλείου, με σημερινή χρήση μικρού mall.
Μηχανικός του έργου Αλέξανδρος Μπιτσάβας.

Το έργο είναι υπό εξέλιξη.

Σεμινάριο εφαρμογής ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ MARMOFINISH by marmodom – Χανία, Κρήτης

Φεβρουάριος 2018

Ευχαριστούμε την ΠΡΟΜΕΚΑΤ στα πανέμορφα Χανιά Κρήτης για την ευκαιρία διεξαγωγής του σεμιναρίου ορθολογικής εφαρμογής του συστήματος πατητής τσιμεντοκονίας MARMOFINISH by MARMODOM!

Σεμινάριο εφαρμογής ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ MARMOFINISH by marmodom στον Βόλο

Φεβρουάριος 2018

Η περιοδεία σεμιναρίων του συστήματος MARMOFINISH by Marmodom κορυφώθηκε με απόλυτη επιτυχία με το διπλό σεμινάριο των συνεργατών ΜΠΕΪΚΟΣ – ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ στο ξενοδοχείο Βόλος Παλλάς, όπου είχαν 115 άνθρωποι του χώρου της δόμησης, την ευκαιρία, να γνωρίσουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων της MARMODOM.
Ευχαριστούμε και πάλι θερμά τις εταιρίες ΜΠΕΪΚΟΣ – ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ και όλους όσους παρακολούθησαν!

Easy Roll – Η Επανάσταση στο Σοβάτισμα

Με το Easy Roll σοβατίζετε και βάφετε τον τοίχο ταυτόχρονα!!!

Το σοβατισμα δεν ηταν ποτε τοσο ευκολο οσο με το νεο ακρυλικο σοβα σε μορφη παστας που εφαρμοζεται σαν χρωμα με ρολο βαψιματος.

Παιρνοντας μερος στην επανασταση με το Easyroll

  • Εξασφαλιζετε αυξημενη ταχυτητα εφαρμογης
  • Καλυπτετε και προλαβαινετε ρηγματωσεις στο υποστρωμα
  • Κανετε αδιαβροχη την επιφανεια με ταυτοχρονη διαπνοη
  • Δεν ξεφλουδιζεται και πλενεται εφαρμοζομενο εξωτερικα και εσωτερικα
  • Χρωματα-αποχρωσεις πανω απο 300

Εφαρμογη: εφαρμοζεται σε καθαρο υποστρωμα το οποίο ασταρωνεται με το ασταρι bioprimer.

Καταναλωση: περιπου 1,5kg/m2 για δυο χερια παχους 1cm-1,5cm

Συσκευασια: σε δοχεια των 15 kai 25 kgαντιστοιχα

Πλεονεκτηματα

Έναντι αλλων σoβαδων: εφαρμοζεται με ρολο οπως ενα κοινο χρωμα εξασφαλιζοντας ταχυτητα εφαρμογης και οικονομικη καταναλωση

Εναντι των χρωματων: εχει αυξημενες μηχανικες αντοχες και εξασφαλιζει τουλαχιστον 15 ετη ζωης χωρις ξεφλουδισμα η ρωγματωση.

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές λεπτομέρειες του EasyRoll

Πρακτικό Σεμινάριο Ορθολογικής Εφαρμογής του Πιστοποιημένου Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης BIOPANOPLY

Στις 24.03.2011 πραγματοποιήθηκε στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της MARMODOM στην Προσοτσάνη Δράμας το πρώτο για φέτος πρακτικό σεμινάριο ορθολογικής εφαρμογής του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης BIOPANOPLY, το οποίο και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε με την φιλική υποστήριξη της εταιρίας παραγωγής εξηλασμένης πολυστερίνης FIBRAN. Η μεγάλη ανταπόκριση και προσέλευση των καλεσμένων συνεργείων, επιβεβαίωσε την άμεση ανάγκη της αγοράς για το καινούργιο ενεργειακό σχεδιασμό στον τομέα της δόμησης, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, χρημάτων και αέριων ρύπων του διοξειδίου του άνθρακα.

Το συνολικά 4 ωρών σεμινάριο εμπεριείχε μια θεωρητική ενότητα όπου οι εταιρίες MARMODOM και FIBRAN ανέλυσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υλικών που συμμετέχουν στο σύστημα, καθώς και την νευραλγική σημασία του πιστοποιημένου
συστήματος σε αντίθεση με τα απλός πιστοποιημένα υλικά. Στο πρακτικό μέρος, που πραγματοποιήθηκε σε τοιχοποιίες-δείγματα στο προαύλιο του εργοστασίου, με την βοήθεια 2 έμπειρων συνεργείων από Δράμα και Αλεξανδρούπολη, δόθηκε στους εφαρμοστές η δυνατότητα να δουν από κοντά τον ορθό τρόπο εφαρμογής του κάθε σταδίου της θερμομόνωσης και να λύσουν τις πρακτικές απορίες τους.

Σημαντικό σημείο για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του συστήματος θερμομόνωσης, τόνισε η εταιρία MARMODOM, είναι η σωστή εφαρμογή του τελικού επιχρίσματος BIOPLASTER, του ακρυλικού σοβά σε μορφή πάστας, που παραδίδει έγχρωμη και
αδιάβροχη επιφάνεια. Σαν επικορωνίδα του συστήματος είναι εξαιρετικής σημασίας να εφαρμοστή με τoν σωστό τρόπο ώστε να έχει το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα που θα λειτουργήσει και σαν διαφήμιση για το εκάστοτε συνεργείο.

Όποιος από τους καλεσμένους ήθελε, μπορούσε να εφαρμόσει και επί τόπου ο ίδιος του τα υλικά για να διαπιστώσει την συμπεριφορά τους. Στο τέλος του σεμιναρίου δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης για όλους τους παραβρισκόμενους. Ευκαιρία για την ανταλλαγή εντυπώσεων είχανε όλοι οι παραβρισκόμενοι στο αντισυμβατικό γεύμα που ακολούθησε!

Πρακτικά Σεμινάρια Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι ημερίδες της Marmodom με θέμα την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης BIOPANOPLY , η εταιρία διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία Fibran πρακτικά σεμινάρια εφαρμογής του συστήματος για όλα τα συνεργεία των Νομών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το πρώτο πρακτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Marmodom στην Προσοτσάνη Δράμας στις 24 Μαρτίου 2011 και ώρα 14.00μμ !

Το σεμινάριο θα αποτελείται από μια θεωρητική ενότητα με στοιχεία της κατανάλωσης ενέργειας στον κτιριακό τομέα στην Ελλάδα, μια ενημέρωση σχετικά με τις ιδιότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται στο σύστημα BioPanoply, καθώς και την επί τόπου πρακτική εφαρμογή του συστήματος. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για όλους όσους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν σε αυτήν την ημερομηνία στο σεμινάριο θα υπάρχει και δεύτερη ημερομηνία διεξαγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας (Τηλ.: 25220 / 21100)!

Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε!