Τα Νέα Μας

Καινοτομιες και εγγυημενες λυσεις απο την MARMODOM

Ενημερωθείτε πρώτοι για το καινούργιο σύστημα επίχρισης εσωτερικής και εξωτερικής τοιχοποιίας της MARMODOM!

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ!

« ΣΥΣΤΗΜΑ MARMODOMEasyCover»
Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ MARMODOM!

Ήρθε για να φέρει την επανάσταση στην οικοδομή!

– Οικονομία
– Μείωση χρόνου
– Εύκολη εφαρμογή για τα συνεργεία
– Εγγυημένη λύση για τον κατασκευαστή

 

Η εταιρία MARMODOM στην 10-χρονη πορεία της στο χώρο των έτοιμων κονιαμάτων  απέδειξε άλλη μια φορά με το «ΣΥΣΤΗΜΑ MARMODOM EasyCover» ότι δικαιολογημένα κατέχει την πρώτη θέση στον τομέα των καινοτόμων λύσεων και της ποιότητας. Στην συνεχή προσπάθεια μας να βελτιώσουμε και να ευκολύνουμε την εργασία στην οικοδομή, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα, αλλά και εγγυημένα συστήματα εφαρμογής ευρωπαϊκών προτύπων, σας προτείνουμε έναν πρωτοποριακό συνδυασμό εργασίας για την εύκολη και γρήγορη επίχριση εσωτερικών και εξωτερικών τοιχωμάτων της κατασκευής σας, εξοικονομώντας χρήματα και πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει!

Άλλη μια εγγυημένη λύση από την MARMODOM με την υπογραφή του Ομίλου F.H.L.!

ΣΤΑΔΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ

  1. Ντύνουμε την εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία του κτηρίου με το πεταχτό κονίαμα GM 50, δημιουργώντας πρόσφυση για την επόμενη στρώση. Στην συνέχεια αφήνουμε το κονίαμα να στεγνώσει καλά.

(Κατανάλωση κατά προσέγγιση 5 kgr./m2)

  1. Εφαρμόζουμε πάνω στο πεταχτό κονίαμα GM 50, εσωτερικά και εξωτερικά, είτε με μυστρί είτε με μηχανή σοβατίσματος τον οικονομικό σοβά μίας στρώσης GS 100G σε γκρι χρώμα. Ευθυγραμμούμε καλά τον σοβά ακολουθώντας την διαδικασία γνωστή και ως «μαστάρωμα». Πετυχαίνοντας μια ίσια επιφάνεια το επίχρισμα δεν χρειάζεται περεταίρω τρίψιμο. Αφήνουμε το επίχρισμά να πάρει για τουλάχιστον 48 ? 72 ώρες τις αντοχές του.

(Κατανάλωση κατά προσέγγιση 15-20 kgr./m2 )

ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΧΡΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ

  1. Σαν τελευταία εσωτερική στρώση της τοιχοποιίας εφαρμόζουμε το ελαστομερές, σπατουλαριστό κονίαμα με βάση τον γύψο SUPERGLOSS σε πάχος  2mm σε όλη την επιφάνεια και αφήνουμε να στεγνώσει καλά, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

(Κατανάλωση κατά προσέγγιση 1-2 kgr./m2 )
Αφού στεγνώσει καλά η επιφάνεια, απαιτείτε σε δεύτερη φάση ένα σύντομο και ελαφρύ τρίψιμο της, χρησιμοποιώντας γυαλόχαρτο 100-150mm είτε με σβουράκι είτε με το χέρι. Το αποτέλεσμα είναι μια τέλεια, παντελώς λεία επιφάνεια, έτοιμη προς βάψιμο που θα εντυπωσιάσει!

 

ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΧΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ

4)   Απλώνουμε πάνω στις πρώτες δύο στρώσεις GM 50 και GS 100G σε όλη την εξωτερική επιφάνια του κτιρίου το ακρυλικό αστάρι BIO PRIMER και αφήνουμε να στεγνώσει καλά. Το αστάρι BIO PRIMER διατίθεται σε 8 επιλεγμένα χρώματα, τα οποία καλύπτουν τις 8 βασικές ομάδες χρωμάτων του BIOPLASTER.
(Κατανάλωση κατά προσέγγιση 50 gr./m2 )
5)   Σαν τελευταία εξωτερική στρώση της τοιχοποιίας εφαρμόζουμε το BIOPLASTER, τον έγχρωμο ελαστομερές και διεισδυτικό ακρυλικό σοβά μας σε μορφή πάστας, έτοιμος προς χρήση, μοναδικός στις αντοχές του όσον αφορά ψύξη και θέρμανση, με δυνατότητα επιλογής μεγάλης γκάμας χρωμάτων (βγαίνει και σε λευκό). Παράγεται σε τέσσερις επιλεγμένες κοκκομετρίες (0,8mm / 1,5mm / 2,5mm / 3,5mm) επιτυγχάνοντας, σε συνδυασμό με τα χρώματα, χαρακτηριστικό οπτικό και απτό αποτέλεσμα. Είναι 100% αδιάβροχος, επιτρέποντας όμως την διαπνοή του τοιχώματος. Ιδανικός για κτίρια εκτεθειμένα σε έντονες καιρικές συνθήκες, όπως μεγάλες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, υγρασία, αλμύρα κτλ. Παραδίδει επιφάνεια βαμμένη και ανεξάντλητη στον χρόνο, χωρίς τον φόβο ρωγματόσεων.
(Κατανάλωση κατά προσέγγιση 1- 4 kgr./m2 ανάλογα την κοκκομετρία )
(Δοκιμάστε τον οργανικό σοβά BIO PLASTER και με το σύστημα Θερμομόνωσης MARMODOM «BIO PANOPLY» )

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ:

  1. Οικονομία

Όλα τα υλικά που εφαρμόζονται είναι ιδιαίτερα οικονομικά και εφαρμόζονται σε λεπτές στρώσεις. Ο γυψοσοβάς SUPERGLOSS παραδίδει μια τέλεια εσωτερική επιφάνεια, με μόνο μια λεπτή τελική στρώση υλικού. Επιτυγχάνοντας με τα πρώτα 2 υλικά προετοιμασίας της τοιχοποιίας μια ίσια επιφάνεια, δεν υπάρχει ανάγκη συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο εφαρμογής, να καταναλώνουμε μόνο ένα υλικό σε ιδιαίτερα παχιά στρώση. Με την κάλυψη της εξωτερικής επιφάνειας με τον ακρυλικό σοβά BIOPLASTER γλυτώνουμε το βάψιμο και πλην σαφώς έξοδα για χρώματα. Η εξωτερική επιφάνεια τελειώνει με ένα συνεργείο, μία σκαλωσιά και ένα ένσημο.

  1. Εξοικονόμηση χρόνου

– Ο εργολάβος εφαρμόζει τα υλικά GM 50 και GS 100G σε όλα τα τοιχώματα του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά με ένα μόνο συνεργείο και ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Το συνεργείο απλώνει και ισιάζει καλά το GS 100G χωρίς τρίψιμο, το οποίο του δίνει την δυνατότητα να δουλέψει όσες ώρες του οκταώρου θέλει, όποια εποχή θέλει και υπάρχει ανάγκη με αποτέλεσμα να απλώνει υπερδιπλάσια έκταση σε σχέση με την παλιά μέθοδο με τρίψιμο.
-Σημαντική είναι η εξοικονόμηση χρόνου στην εφαρμογή της τελευταίας εσωτερικής στρώσης με SUPERGLOSS (βλέπε 3)) σε σύγκριση με τον ως τώρα γνωστό τρόπο κάλυψης με γύψο, που προτείνουν μεγάλες εταιρίες στο χώρο. Απλώνοντας μόνο μια λεπτή στρώση SUPERGLOSS την οποία αφήνουμε να στεγνώσει καλά για να επανέρθουμε σε δεύτερη φάση με το τελικό τρίψιμο της, αποφεύγεται το, στον ως τώρα γνωστό τρόπο, χρονοβόρο και συνεχείς «κόψιμο» του γύψου που προκύπτει από την ιδιαίτερα παχιά στρώση. Επίσης δεν απαιτείτε πια το «σαλαμούριασμα» και το χρονοβόρο σταδιακό τρίψιμο προσπαθώντας να επιτευχθεί μια λεία επιφάνεια, που στην συντριπτική πλειοψηφία δεν επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα και αναγκάζει να τελειοποιείτε από τον βαφέα.
-Για την εξωτερική επίχριση απαιτείτε μετά την εφαρμογή του BIOPLASTER μόνο ελάχιστος χρόνος στεγνώματος, ανάλογα τις καιρικές συνθήκες, για να μπορεί να γίνει το τελικό φινίρισμα που θα του δώσει την χαρακτηριστική όψη του. Το συνεργείο εφαρμόζει τουλάχιστον 30%-40% περισσότερο σοβά σε σχέση με των χρόνο που χρειάζεται κανείς με την παλιά μέθοδο. Δεν απαιτείτε χρόνος για βάψιμο

  1. Εύκολη εφαρμογή για τα συνεργεία

-Εμφανή είναι ακολουθώντας το «ΣΥΣΤΗΜΑ MARMODOM EasyCover» η ευκολία που προκύπτει για τα συνεργεία, εφαρμόζοντας γρήγορα και εύκολα τις τρεις στρώσης υλικούλύνοντας τους, κατά το στέγνωμα, τα χέρια για άλλες εργασίες.
-Τα συνεργεία απελευθερώνονται χρησιμοποιώντας τον γυψοσοβά SUPERGLOSS από την συνεχείς πίεση του χρόνου εφαρμόζοντας την ως τώρα γνωστή μέθοδο(κόψιμο, σαλαμούριασμα, τρίψιμο) εφαρμογής μιας στρώσης γύψου, όπου πρέπει ναπεριμένουν κατά την εφαρμογή το στέγνωμα για την τελειοποίηση της επιφάνειας τρίβοντας την επί τόπου.
-Το έτοιμο μίγμα σοβά σε μορφή πάστας BIOPLASTER δουλεύεται αμέσως μετά την ανάδευση του με πολύ εύκολο τρόπο αφήνοντας μια επιφάνεια τέλειας αισθητικής που θα εντυπωσιάσει τους πάντες με την ποιότητα, αλλά και τον εύκολο τρόπο εφαρμογής και θα λειτουργεί σαν διαφήμιση για το εκάστοτε συνεργείο.

  1. Εγγυημένη λύση για τον κατασκευαστή

-Ο εργολάβος παραδίδει το έργο του γρήγορα, με υλικά υψηλής ποιότητας, χαμηλότερο κόστος, καθιστώντας τον πιο ανταγωνιστικό στην αγορά. Ο ιδιώτης τελειώνει το σπίτι του οικονομικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, έτοιμο βαμμένο, με την εγγυημένη ποιότητα MARMODOM!

 

Διαπιστώστε και μόνοι σας τα ωφέλει που έχετε με το «ΣΥΣΤΗΜΑ MARMODOMEasyCover»  καλώντας μας στην εργολαβία σας για πρακτικό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ εφαρμογής με το συνεργείο σας. Μάθετε περισσότερα στο τηλέφωνο 25220/21100.

Υλικά ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «MARMODOM Easy Cover»
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ : GM 50, GS 100G, SUPERGLOSS
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ: GM 50, GS 100G, BIO PRIMER, BIOPLASTER