Τα Νέα Μας

Πρακτικά Σεμινάρια Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι ημερίδες της Marmodom με θέμα την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης BIOPANOPLY , η εταιρία διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία Fibran πρακτικά σεμινάρια εφαρμογής του συστήματος για όλα τα συνεργεία των Νομών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το πρώτο πρακτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Marmodom στην Προσοτσάνη Δράμας στις 24 Μαρτίου 2011 και ώρα 14.00μμ !

Το σεμινάριο θα αποτελείται από μια θεωρητική ενότητα με στοιχεία της κατανάλωσης ενέργειας στον κτιριακό τομέα στην Ελλάδα, μια ενημέρωση σχετικά με τις ιδιότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται στο σύστημα BioPanoply, καθώς και την επί τόπου πρακτική εφαρμογή του συστήματος. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για όλους όσους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν σε αυτήν την ημερομηνία στο σεμινάριο θα υπάρχει και δεύτερη ημερομηνία διεξαγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας (Τηλ.: 25220 / 21100)!

Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε!